Les Mills Shapes

Aanbod: Groepslessen

Wat is LES MILLS SHAPES?

LES MILLS SHAPES is een low-impact op kracht gebaseerde workout geïnspireerd door Pilates, Barre en Power Yoga. Het is een dynamische workout voor het hele lichaam waarin je gericht op specifieke spiergroepen kleine, gecontroleerde bewegingen met veel herhalingen maakt om je lichaam sterker en strakker te trainen. We gaan op zoek naar de hot spot van de beweging en blijven daar zo lang mogelijk om jouw kracht, coördinatie en flexibiliteit uit te dagen. Feel the burn!

Er zijn 6 workouts van 45 minuten. De playlist bestaat uit energieke beats die jou motiveren terwijl jij je grenzen verlengt en alle grote spiergroepen uitdaagt met low-impact, maar toch intensieve high-rep oefeningen. We maken daarbij soms gebruik van lichtgewicht trainingsmaterialen en een weerstandsband.

Voor elke niveau toegankelijk!

Voordelen van LES MILLS SHAPES

De workoutstructuur heeft een progressieve opbouw in intensiteit en is wetenschappelijk onderbouwd. Dit heeft een aantal voordelen:

– Je traint al je spiergroepen;

– Je wordt sterker zonder zwaar te liften;

– Je traint low-impact, met veel resultaat;

– Je verbetert je houding en vorm;

– Je wordt flexibeler.

Iets voor jou?

LES MILLS SHAPES is geschikt voor iedereen van elk niveau. Maak je klaar voor een workout waarvan je sterker wordt zonder zware gewichten te liften. Find the hot spot. Live in the heat!

Wat heb je nodig?

Trek je sportoutfit aan en neem een flesje water en een handdoek mee. Wij hebben de materialen in huis om mee te trainen.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod