Thymen Gosselink

Thymen Gosselink

Personal Training

Vestiging: Hengelo

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken? 

Goede coaching bestaat voor mij onder andere uit het samen opstellen van realistische doelen. Daarnaast vind ik het motiveren van en luisteren naar de klant ook heel belangrijk. Niets is namelijk motiverender dan het boeken van progressie op de door jou gestelde doelen. Hierbij probeer ik je zo veel mogelijk te motiveren tijdens de trainingen zodat jij met plezier je doelen kan behalen!

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn? 

Vooraf een carpaccio, gevolgd door biefstuk à la Loetje!

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je? 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Sporten helpt mij om te ontspannen. Daarnaast vind ik het ook leuk om met vrienden een biertje te drinken of samen uit eten te gaan.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen? 

Eerlijkheid en enthousiasme

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer? 

De progressie die klanten boeken op hun doelstellingen.

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan? 

In de toekomst zou ik graag nog een Strong Viking Run willen doen, dit lijkt mij een fantastische uitdaging!

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts? 

Het doen van een intensieve krachttraining in combinatie met cardiotraining. Ik ben vaak te vinden in het krachthonk maar, ook zit ik graag op de mountainbike.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid? 

Voor mij is er niets mooier dan mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Tijdens de trainingen zie ik mensen zowel fysiek als mentaal sterker worden. Als trainer is dit het grootste compliment en ook mijn drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid.

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots? 

Ik heb mezelf ontwikkelt in mijn sportkennis en heb hierdoor in mijn fysiek heel veel progressie geboekt, daar ben ik heel trots op!

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen? 

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het medische gedeelte van fitness. Ik volg nu dan ook de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Het vak is erg breed en hierdoor kan ik mensen helpen met het verbeteren van hun sportprestaties en hun herstel. Wanneer ik mijn opleiding tot fysiotherapeut heb behaald wil ik mij gaan specialiseren tot sportfysiotherapeut. Daarnaast heb ik de laatste jaren veel kennis opgedaan als fitness- en personal trainer. In de toekomst wil ik mij nog meer verdiepen in het belang van voeding bij sportprestaties, zodat ik mijn klanten nog beter kan begeleiden.

Gratis Personal Training Try out