Total Body Workout

Aanbod: Groepslessen

Wat is Total Body Workout?

Total Body Workout is een circuittraining waarin het volledige lichaam wordt getraind in 30 minuten. Er wordt terug gegaan naar de basis van ons bewegen en er wordt gewerkt op een manier waar ons lichaam voor is gemaakt.

Er wordt altijd gewerkt met een vaste structuur; een warming- up, een kern, bestaande uit zes oefeningen en een cooling-down. De lessen wisselen elke maand zodat de leden voortdurend geprikkeld en in beweging zullen blijven. De lessen zijn dynamisch en altijd een mix van de belangrijkste functionele trainingsmiddelen. Er wordt gewerkt in 6 zones, met in elke zone gebruik van een ander trainingsmiddel.

Voor wie is Total Body Workout?

Total Body Workout is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit welk conditieniveau je hebt. Iedereen kan het maximale uit deze training halen naar zijn/haar eigen kunnen. In elke zone kunnen de oefeningen worden aangepast aan het niveau van de jezelf door progressie en regressie toe te passen. Er wordt gewerkt in groepen tot maximaal 12 personen.

Waarom is Total Body Workout goed voor jou?

Total Body Workout zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is!
Hiermee is Total Body Workout de stress-killer bij uitstek! In deze circuit groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit.

In nog geen 30 minuten zal je een euforisch gevoel ervaren en beloven wij dat je niet kan wachten op de volgende training.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod