Als je op zoek bent naar een manier om snel en efficiënt fit te worden, dan is de nieuwe eGym-cirkel bij AeroFitt Zutphen iets voor jou. Deze revolutionaire trainingsmethode maakt gebruik van geavanceerde technologie om jouw trainingssessies af te stemmen op jouw persoonlijke doelen en fitnessniveau, waardoor je in slechts 30 minuten een complete workout kunt voltooien.

Wat is de eGym-cirkel?

De eGym-cirkel is een nieuw en innovatief trainingsconcept dat speciaal is ontworpen om jouw trainingen op maat te maken en jou te helpen om sneller fit te worden. Het systeem maakt gebruik van slimme trainingsapparatuur die is verbonden met een centrale computer. Deze computer analyseert jouw trainingsgegevens en past jouw trainingsprogramma aan op basis van jouw persoonlijke doelen en fitnessniveau.

Hoe werkt het?

De eGym-cirkel bestaat uit acht verschillende krachttrainingsmachines die elk zijn uitgerust met een touchscreen display. Je begint met het invoeren van jouw persoonlijke gegevens en trainingsdoelen in het systeem. Vervolgens neem je plaats op de eerste machine en volg je de instructies op het scherm. Na het voltooien van jouw eerste set, gaat de cirkel automatisch door naar de volgende machine en wordt het gewicht automatisch aangepast aan jouw persoonlijke fitnessniveau.

De voordelen van de eGym-cirkel

Een van de belangrijkste voordelen van de eGym-cirkel is dat het een efficiënte manier is om fit te worden. In slechts 30 minuten krijg je een complete workout die is aangepast aan jouw persoonlijke doelen en fitnessniveau. Bovendien is het een leuke en interactieve manier om te trainen, waardoor het gemakkelijker is om gemotiveerd te blijven en jouw doelen te bereiken.

Daarnaast biedt de eGym-cirkel een veilige en effectieve manier om te trainen. De slimme trainingsapparatuur zorgt ervoor dat jouw trainingen altijd op een veilige en effectieve manier worden uitgevoerd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over blessures of verkeerde uitvoering van de oefeningen.

Tot slot is de eGym-cirkel een geweldige manier om jouw progressie bij te houden. De centrale computer slaat al jouw trainingsgegevens op en geeft jouw voortgang weer op het scherm. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw vooruitgang volgen en zien hoe jouw fitnessniveau verbetert.

De eGym-cirkel bij AeroFitt Zutphen is een revolutionair trainingsconcept dat je helpt om sneller fit te worden en jouw persoonlijke doelen te bereiken. Het is een efficiënte, veilige en leuke manier om te trainen en biedt tal van voordelen, waaronder een persoonlijk trainingsprogramma en een gemakkelijke manier om jouw vooruitgang bij te houden. Kom vandaag nog langs bij AeroFitt Zutphen en ervaar het zelf!