Net als in Zelhem en Hengelo kun je nu ook bij AeroFitt Zutphen en vanaf december in Didam een Booty les volgen, bekijk het aanbod op de lesroosters.

Nieuwe les voor ronde stevige vormen, BOOTY full. Ga ervoor, doe lekker mee!

Tijdens een Booty work-out richt je jouw pijlen op het trainen van de bovenbenen én uiteraard de billen. Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek, zorgt voor een geweldige training. Omdat je zeer doelgericht te werk gaat, zul je snel resultaat bemerken. De kracht in de benen en billen neemt snel toe. Tijdens een Booty work-out maak je gebruik van verschillende materialen, zoals losse plates, een weerstandsband en eventueel een halterstang met gewichten. Dit zorgt ervoor dat de onderzijde van het lichaam keer op keer flink wordt uitgedaagd.

Tijdens een Booty work-out train je de benen en de billen volledig rond. De voor-, achter-, binnen-, en buitenkant van de benen en de achter- en zijkant van de billen. Niets wordt overgeslagen. Een goede warming-up hoort daar natuurlijk bij, waarna de intensiteit steeds verder wordt opgevoerd. De toevoeging van trainingsweerstand zorgt voor de ultieme blast in de bovenbenen en billen. Heb je zin om bovendien de hartslag te laten stijgen? Laat je dan verrassen door uitdagende plyometrische elementen. Je gaat gegarandeerd de les uit met goed getrainde billen en benen.

Benefits Booty:

  • Uitgebalanceerde training voor sterke benen en billen.
  • Blessurepreventie door het trainen van belangrijke stabilisatoren.
  • Toegankelijk voor iedereen, ongeacht het trainingsniveau.
  • Een grote variatie aan oefeningen zorgt voor een afwisselende en inspirerende training.

Results Booty:

  • Sterke en goed gevormde benen en billen.
  • Een verbeterd spieruithoudingsvermogen en een positieve stimulans voor de vetverbranding.
  • Toename van zowel fysieke als mentale fitheid.
  • Tijdens een Booty work-out verbrand je ongeveer 250 calorieën

Vanaf dinsdag 6 september van 18.30 – 19.00 uur bij AeroFitt Hengelo.

Bumps up!