Ben je klaar voor je change?

NIEUW bij AeroFitt verkrijgbaar i.s.m. Fitchange.

Diverse detox challenges om jou een kickstart te geven naar een gezond gewicht, je lijf een reset te gunnen of snel wat kilo’s en centimeters te verliezen.

Je hebt een keuze uit een 3, 5, 7, 14 en 30 dagen challenge. Welke het beste bij jouw doelen past. Meer uitleg vind je bij het product in onze shop.

De basis van het programma’s bestaan uit (drink) ampullen. Deze healthy ampullen bevatten naast een aantal belangrijke vitamines ook een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat je hongergevoel beperkt blijft en je genoeg energie hebt om te presteren gedurende de dag. Het collageen hydrolysaat zorgt voor een mooie stralende en strakke huid en de L-Carnitine zorgt voor een boost van je vet metabolisme. Door het innemen van de ampullen hoef jij je dus geen zorgen te maken over het ontstaan van voedingstekorten, je hoeft gedurende het programma ook geen andere vitamines in te nemen. Makkelijk he?!

Je ontvangt bij een programma

  • Ampullen
  • Inbody meting + 7 dagenpas
  • E-book met uitleg + recepten
  • Workouts
  • Special gift 

Lees meer over de diverse programma’s en bestel jouw challenge online, we nemen dan z.s.m. contact met je op.

TIP! Binnenkort komt de oprichtsters Suus op RTL4 op 1 en 7 mei, in het programma voor altijd jong, waar ze alles vertelt over de fitchange challenges.