DAANTJE:

In maart 2022 ben ik in contact gekomen met Sabine.

Een doortastende vrouw met een duidelijk doel: ze wil zich beter in haar vel voelen!

Ook was ze heel duidelijk over sporten: ik vind het helemaal niet leuk!

Na een openhartig intakegesprek over o.a. haar chronische ziekte, hebben we samen ons plan gevormd en zijn we aan de slag gegaan met haar voedingspatroon en bewegen.

1x per week personal training en daarnaast kijkt ze zeker 3x per week een aflevering van een leuke serie terwijl ze stevig wandelt op de loopband. Voor de momenten dat ze niet kan komen heb ik een leuke training gemaakt die ze makkelijk thuis kan doen.

Zoals bij zoveel mensen ging het Sabine niet snel genoeg en moest ik haar soms zelfs afremmen om niet vaker te komen trainen. Want rust is bijna net zo belangrijk als bewegen.

Haar voedingspatroon was soms wat lastig vanwege haar ziekte en daaraan gerelateerde klachten, maar ook dat hadden we aardig snel samen onder controle.

Toen de resultaten zichtbaar werden, in zowel kilo’s als centimeters omtrek, werden de gestelde doelen al snel een beetje bijgeschaafd en kan ze met trots zeggen dat ze 20 kilo kwijt is (en daarnaast in spiermassa is toegenomen!)

Sabine, je bent een topper en wat heerlijk om met jou samen te mogen werken aan je doelen! Jouw laatste doel gaan we samen nog aan…

SABINE:

Voordat ik bij AeroFitt naar binnen ging had ik al een hele tijd moed lopen verzamelen.

Inderdaad was ik in maart ’22 zover. Ik moest gezonder worden en ging met Daantje in gesprek.

Vanaf het eerste moment klikte het.

We trainen samen maar wanneer het nodig is kan ik ook tussendoor contact opnemen.

Ik zal nooit zover komen dat ik sporten super vindt maar door het werken met Daantje is het een way of living geworden.

20 kg lichter en van mijn buik 18,5 cm af. 4 maten kleiner en meer zelfvertrouwen dan ik in lange tijd heb gehad.

Dank je wel Daantje. Voor de trainingen, maar minstens zo belangrijk de mentale ondersteuning met veel humor maar ook soms met tranen.

Mijn doel is om 25 kg af te vallen en ik geloof erin dat we dat gaan halen. Ik kan het iedereen aanraden om met een personal trainer te gaan werken…..

 

Wil je ook met jezelf aan de slag gaan? Kun je wel wat structuur en inzicht bij gebruiken. Start nu met hulp van een personal coach/gewichtsconsulente of personal trainer, neem contact met ons op!

Bekijk onze acties.