Onder begeleiding van Carine heeft AeroFitter Kelly de volgende resultaten behaald:
Doel: een gezonder gewicht en een ander eet en dus leefpatroon.
Elke 2 weken had ik een afspraak voor een meting & we spraken dan ook over mijn voeding & patronen. Hierdoor leerde ik wat goed en niet goed is & ook hoe ik bepaalde dingen kon veranderen of vervangen.Vrij snel zag ik resultaat, maar ik voelde me ook veel beter! Het fijne aan de begeleiding van Carine was dat er ook weken waren waarin je resultaten minder waren, maar ze zorgde er dan voor dat ik toch doorging en dat mijn focus bleef liggen op mijn voeding en beweging. Uiteindelijk ben ik in 1 jaar tijd 18 kg afgevallen. Ik voel me een heel ander mens! Inmiddels gestopt bij Carine maar mijn patronen zijn zo veranderd dat ik op gewicht blijf en dat voelt super fijn. Daarnaast sport ik nog steeds met plezier en voelt het niet meer alsof ik op mijn ‘voeding moet letten’. De knop is om en de combinatie sporten en voeding is een levensstijl geworden.
Onder begeleiding van Elsemiek heeft AeroFitter Trudy de volgende resultaten behaald:

Doel: een gezonder gewicht en gezonder en bewuster eten.

Hier een stukje over mijn start met personal coaching voeding bij Aerofitt Zutphen onder begeleiding van Elsemiek.
Ik voelde mij al een tijdje een beetje futloos, geen conditie en er mocht wel een paar kilo af. Ik wist niet waar ik moest beginnen hierom ben ik naar AeroFitt gegaan, vanwege de goeie begeleiding die ze aanbieden.
In januari ben ik binnen gestapt bij AeroFitt Zutphen. Om te beginnen om mijn doelen te halen.
Een afspraak gemaakt met Elsemiek. Al mijn doelen door gesproken wilde onder andere weer onder de 70 kilo uitkomen ,conditie kon beter en gezonder maar vooral bewuste/gezonder eten. Elsemiek luisterde goed naar mijn verhaal waardoor ik mij ook begrepen voelde.
Ja dan krijg je de eerste keer je bodyscan.
Oeps best confronterend maar ja alles voor het goede doel en ook stiekem wel prettig om te zien hoe je er nu eigenlijk er voor staat.
Plan van aanpak besproken met Elsemiek ,de Vytal app gedownload en uitgelegd gekregen waardoor ik meteen kon beginnen. Elsemiek heeft de kilocalorieën bepaald zodat ik dat zelf niet meer hoefde te doen en zo sneller aan mijn doel kon werken en dan aan de slag. Elke dag je eet schema invullen lekker gerechten ontdekken.
Ja en dan er helemaal voor gaan.
Ben twee/drie keer aan het sporten gegaan de groepsles vaak de BRN (of een andere les) en daarnaast de fitness. De fitnessinstructeurs hebben een programma uitgestippeld wat bij mij past. Had om de twee weken mijn bodyscan en dat zag er elke keer heel fijn uit. Toch tussendoor nog ff de calorieën iets verlaagd. De onsjes vlogen er vanaf. Vet percentage werd lager. Tijdens deze gesprekken was Elsemiek heel meelevend en bleef ze elke keer opnieuw doelen stellen, ze weet waar over ze het heeft en dat geeft zeker zo’n zijn effect.
Na paar maanden zie je zeker verschil. Fysiek als mentaal veel en veel beter, ik heb meer energie en voel me zeker gelukkiger!
Elsemiek bleef opnieuw doelen stellen en dat zie je ook in het resultaat! Nu 5 maand verder en ik heb zeker mijn doel bereikt, zelfs meer dan ik had gehoopt.
  • van 72 kg naar 66.3 kg
  • vetmassa 25.5 kg naar 19,4 kg
  • spiermassa van 25,5 kg naar 25,7 kg
  • vetpercentage van 35,4 naar 29,3 %

Hierbij wil ik in het bijzonder Elsemiek bedanken. Dankzij Elsemiek ben ik aan mijn doelen gekomen en sta ik nu waar ik 5 maanden geleden van droomde! 💐Natuurlijk het hele team jullie zijn samen allemaal toppers daar in Zutphen.

Onder begeleiding van Elsemiek heeft AeroFitter Karin de volgende resultaten behaald:

Doel:een gezonder gewicht

Al jaren was ik in gevecht met mijn gewicht. Soms vond ik de moed en vlogen er wat kilo’s af, maar als ik dan minder goed in mijn vel zat at ik die er weer moeiteloos bij. Sporten bij Feelgoodclub AeroFitt had ik langzaam weer opgepakt en toen zag ik, dat ik ook begeleiding kon krijgen met voeding van een gewichtsconsulent. Zo kwam ik in april bij Elsemiek terecht. Met haar tips en begeleiding in combinatie met de Vytal app begon ik met afvallen. En dat ging best makkelijk! Want ik mag voldoende eten. Iedere keer stellen we samen een nieuw doel om naar toe te werken en dat motiveert. Sporten en gezond eten is een nieuwe levensstijl geworden, en dat geeft veel energie. Ik had nooit gedacht dat me dit ging lukken, maar ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

Resultaat in gewichtsverlies:

  • Van 79 kg naar 63 kg = -16 kg
  • -12 cm buikomvang