Body Balance

Ben je op zoek naar een groepsles die zowel ontspannend als uitdagend is? Dan is Body Balance bij FeelGoodClub AeroFitt misschien wel iets voor jou.

Deze groepsles combineert elementen uit yoga, tai chi en pilates en is gericht op het verbeteren van je houding, flexibiliteit, balans en kracht.

De Body Balance les begint met een rustige warming-up, waarbij je je lichaam opwarmt en je focus verlegt naar je ademhaling. Vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan om je spieren te versterken en je balans te verbeteren. Denk hierbij aan oefeningen voor de buik-, rug- en beenspieren.

Een belangrijk onderdeel van de Body Balance les is het stretchen van je spieren. Dit zorgt ervoor dat je spieren langer en soepeler worden, wat resulteert in een betere houding en minder spanning in je lichaam. Tijdens het stretchen worden er verschillende yogahoudingen aangenomen, die je helpen om te ontspannen en tot rust te komen.

Een ander voordeel van de Body Balance les is dat het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De oefeningen kunnen worden aangepast aan je eigen niveau, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan meedoen. Bovendien is Body Balance een low-impact workout, wat betekent dat het niet belastend is voor je gewrichten.

Maar de voordelen van Body Balance gaan verder dan alleen het fysieke aspect. Door de focus op ademhaling en ontspanning kan het helpen om stress en spanning te verminderen. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een betere nachtrust en meer mentale rust.

Als je op zoek bent naar een groepsles die zowel ontspanning als uitdaging biedt, is Body Balance bij FeelGoodClub AeroFitt zeker het proberen waard. Bovendien kan het bijdragen aan een betere houding, meer flexibiliteit en kracht, minder spanning in het lichaam en een betere mentale gezondheid. Of je nu een beginner of gevorderde bent, met Body Balance kun je werken aan een gezonder en sterker lichaam, terwijl je tegelijkertijd tot rust komt.

Waarom is Body Balance goed voor je?

De kracht van Body Balance is dat na een paar lessen een toename in kracht van rompspieren merkbaar wordt, dit zorgt ervoor dat men beter in staat is om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daarnaast zorgt de les voor een perfecte ontspanning van de schouder- en nekspieren.

De voordelen op een rijtje:
  • Verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en je krijgt een groter bewegingsbereik
  • Verhoogt je core kracht
  • Verbetert je cardiovasculaire functie
  • Helpt je calorieën te verbranden
  • Vermindert je stressniveau
  • Zorgt voor een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
  • Helpt je beter te concentreren en verhoogt je bewustzijnsniveau

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod