Kickboksen en Bokszaktrainingen

Aanbod: Groepslessen

Kickboksen bij AeroFitt vestigingen Duiven, Didam en Hengelo wordt gegeven door trainers van team Derijks.

Voor wie?
Iedereen die lid is van AeroFitt en die zijn of haar conditie, kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren is meer dan welkom tijdens onze trainingen. Wij zorgen er voor dat deze trainingen uitdagend en grens verleggend zijn voor ieder niveau, door onderling respect en nauwlettend oog voor veiligheid. Om dit te kunnen waarborgen zijn alle vaste trainers SKMO gecertificeerd.

Jeugd
De jeugd lessen bestaan uit het trainen van techniek, versterken van weerbaarheid en uithoudingsvermogen en wordt tevens op spelenderwijs aangeboden. De nadruk ligt dan ook op plezier, waarbij de spelvormen inspelen op toepasbare technieken voor het kickboksen.
Een tweede stimulans zijn de jaarlijkse examens, hier mee kunnen de kinderen een diploma behalen met een Muay Thai bandje, waarbij de kleur het behaalde niveau aangeeft.

Techniektrainingen
Ook de techniek trainingen zijn voor ieder niveau, wanneer je echter voor het eerst de handschoenen aantrekt adviseren we toch om deel te nemen aan een beginners les. Tijdens deze lessen is er meer aandacht voor de basis en is sparren niet aan de orde.
De overige techniek lessen vragen meer techniek en uithoudingsvermogen. Ook liggen de grenzen anders, maar blijven wij ook hier de veiligheid en onderling respect als basis zien.

Bokszaktrainingen
Toch liever uitdelen zonder ook maar iets terug te krijgen, maar wel een uitdagende, conditie en kracht versterkende training? Dan is de bokszaktraining wellicht het alternatief of juist een mooie aanvulling op de techniektrainingen. De focus mag dan liggen op uithoudingsvermogen en kracht, ook de stoot en trap technieken worden behandeld.

Wedstrijden
Voor de wedstrijdvechter is er binnen team Derijks alle ruimte, tijdens specifieke trainingen zorgen de trainers voor een solide basis die nodig is voor draaien van een wedstrijd. Hierin trekken wij op met Muay Thai & Kickboksschool Chok Dee te Deventer, letterlijk en figuurlijk onze sparringpartner.

Voor meer informatie spreek gerust voor of na de trainingen één van onze trainers aan

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod