Yoga is niet zweverig zoals je vaak hoort beweren.

Integendeel, yoga leert je juist met beide benen op de grond te staan en te leren voelen waar je grenzen zijn, fysiek en geestelijk. Veel mensen hebben een leven vol stress. Stress uit zich na verloop van tijd in het lichaam en kan pijnklachten, hyperventilatie en slapeloosheid veroorzaken.

Voor wie is Yoga?

Yoga is geschikt voor iedereen. Of je nu jong bent of oud, groot of klein, dik of dun, lenig of niet lenig, man of vrouw, enzovoort. Als je de oefeningen met aandacht en de juiste intentie doet en je eigen grenzen respecteert, maakt het niet uit hoe ver je voorover kunt buigen. De oefeningen doen hun werk.

Waarom is Yoga goed voor jou?

Door yoga te beoefenen verdwijnen de klachten langzamerhand en word je rustiger en energieker. Maar ook voor wie geen klachten heeft, is yoga een heerlijke manier van ontspannen. Het programma bestaat onder meer uit eenvoudige oefeningen, met aandacht voor ademhaling en meditatie.

Een lijst van redenen om met Yoga te beginnen:
  • Als je behoefte hebt aan ontspanning.
  • Als je eindelijk een uurtje voor jezelf wilt.
  • Als je het gevoel hebt dat je leven niet in evenwicht is, dat er te veel stress is en te weinig tijd voor rust en genieten.
  • Als de drukte van het bestaan je uit jezelf trekt en je het gevoel hebt dat je alleen nog voor anderen leeft.
  • Als je het gevoel hebt dat je steeds weer over je eigen grenzen heen gaat.
  • Als lichamelijke klachten ontstaan zoals hoofdpijn, rugpijn, maagklachten, spanningen, depressie enzovoort.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod