Je bent er helemaal klaar voor.. Het is nu echt tijd dat de kilo’s er af gaan en je wil jezelf graag energieker voelen!

Voeding & Beweging, dé combinatie.

Voeding & Beweging, dé combinatie.

Sport geeft energie. Door je dagelijks lichamelijk in te spannen, word je fitter, zit je beter in je vel en gaat je huid stralen. Maar dat niet alleen. Ook je gezondheid heeft baat bij geregeld sporten. Zo verhoogt regelmatig bewegen je weerstand, verklein je overgewicht en verminder je de kans op hart- en vaatziekten

Wat wij je bieden:

 • Rustig aan beginnen zodat je lichaam kan wennen aan fitness
 • Een gedetailleerd voedingsplan met behulp van het Vytal Voedingsplatform

 • We stellen realistische en haalbare doelen in samenspraak met jou
 • We plannen vaste afspraken/momenten
 • We helpen jou om de oefeningen veilig & correct uit te voeren.
 • Normaal en voldoende eten met gemakkelijke en lekkere ingrediënten.

 • Lust je een gerecht niet? Geen punt, dit kun je zelf met 1 druk op de knop wijzigen in een ander gerecht.

Feel Good, Feel Better!

Feel Good, Feel Better!

Je hebt besloten om te starten, maar hoe nu verder? Onderstaand leggen wij de stappen uit zodat je precies weet waar je aan toe bent.

1. Starten maar!

Bij je eerste bezoek aan onze FeelGoodClub zullen wij een InBody meting doen, met behulp van deze gegevens zullen wij vervolgens samen met jou gaan kijken naar het Vytal Voedingsplatform. Onze instructeurs helpen je met het instellen (vergeet je smartphone niet mee te nemen).

2. Waar sta je nu?

2. Waar sta je nu?

Onze instructeurs zullen samen met jou je doelen gaan bepalen en een persoonlijk sportschema gaan uitwerken. In combinatie met het Vytal Voedingsschema gaan we samen op weg naar een gezondere levensstijl waarbij het natuurlijk extra lekker is dat er wat kilo’s af vliegen!

3. En dan?

De app zet automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar en vult elke dag die voorbij gaat, weer een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig! Onze instructeurs zullen vaste meetmomenten in gaan plannen & waar nodig de doelen & programma’s bij stellen.

Welke groepslessen of oefeningen je gaat doen maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je aan lichaamsbeweging doet.

Het is overigens wel erg raadzaam om zowel aan cardiotraining als krachttraining te doen.

Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat je:

 • Optimaal spierweefsel opbouwt
 • Zo min mogelijk spieren verliest
 • Relatief veel calorieën uit vetreserves verbrandt
 • Een hogere ruststofwisseling & naverbranding ontwikkelt
 • Maximaal afvalt

Afvallen doe je door minder energie binnen te krijgen dan je verbruikt. Hoe minder je beweegt, hoe minder energie je verbruikt. Daarom is meer bewegen verstandig als je wilt afvallen. Je raakt bij het afvallen niet alleen vetreserves kwijt. Ook spieren en botten zullen minder sterk worden. Door te sporten houd je je spieren en botten in een zo optimaal mogelijke conditie.

Sporten en bewegen heeft ook andere voordelen voor je gezondheid:

 • Betere conditie
 • Lagere bloeddruk
 • Sterkere botten
 • Betere nachtrust
 • Lagere kans op hart- en vaatziekten.

Heb je je gewenste gewicht bereikt? Dan helpt sporten je om dit gewicht vast te houden.

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Liever eerst proberen?

Probeer het dan eens vrijblijvend uit.

Wij willen iedereen helpen met het creëren van een gezondere levensstijl

Gratis 7 dagen pas

 • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Bij FeelGoodClub AeroFitt draait het niet alleen om sporten en bewegen, maar ook om een gezonde levensstijl. Eén van de aspecten daarvan is het behalen van een gezond gewicht. Veel leden van AeroFitt hebben dan ook als doel om af te vallen en werken daar hard aan met behulp van de professionele begeleiding en faciliteiten van de sportschool.

Afvallen is voor veel mensen een uitdaging, maar bij AeroFitt sta je er niet alleen voor. De deskundige trainers en voedingsdeskundigen kunnen je helpen bij het opstellen van een persoonlijk plan, dat past bij jouw doelen, behoeften en levensstijl. Er wordt niet alleen gekeken naar het sporten zelf, maar ook naar voeding, rust en herstel.

Om af te vallen is het belangrijk om meer calorieën te verbranden dan je binnenkrijgt. Dit kan door middel van een combinatie van krachttraining en cardio-oefeningen. Krachttraining zorgt voor meer spiermassa, wat weer zorgt voor een hogere verbranding in rust. Cardio-oefeningen, zoals hardlopen, fietsen of zwemmen, verbranden direct veel calorieën.

Maar afvallen draait niet alleen om sporten. Voeding speelt een minstens zo belangrijke rol. Bij AeroFitt kun je terecht voor voedingsadvies op maat. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je gezonde en lekkere maaltijden kunt bereiden en hoe je gezonde keuzes maakt wanneer je buiten de deur eet.

Naast sporten en voeding is het belangrijk om voldoende rust en herstel te nemen. Zo kan je lichaam zich goed herstellen en zorg je ervoor dat je genoeg energie hebt om je sportprestaties op peil te houden. Bij AeroFitt kun je terecht voor verschillende ontspanningsfaciliteiten, zoals een sauna of massage, om te zorgen voor optimale ontspanning en herstel.

Kortom, afvallen bij FeelGoodClub AeroFitt draait om een combinatie van sporten, voeding, rust en herstel. Met behulp van de professionele begeleiding en faciliteiten van de sportschool kun je werken aan een gezonde levensstijl en een gezond gewicht.