Onze gewichtsconsulenten & diëtist

Wil je graag een gezond gewicht bereiken? Of wil je lekker in je vel zitten en met veel energie door het leven gaan?

Hoe is jouw relatie met eten? Heb je ooit onderzocht welke manier van eten het beste werkt voor jouw lichaam? Kun je daar wat hulp bij gebruiken, een stok achter de deur, van een kenner op dat gebied?

Graag laten we je ervaren wat de opmerkelijke fysieke en emotionele voordelen zijn door je lichaam te voeden met eten dat voor JOU werkt.

Maak kennis met onze gewichtsconsulenten en diëtist, lees hieronder meer.

Waarom kiezen voor een BGN gewichtsconsulente?

  • Werkt volgens de richtlijnen goede voeding van de gezondheidsraad
  • Begeleidt klanten volgens het BGN-behandelprotocol
  • Hoge na- en bijscholingsvereisten
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Vergoeding uit aanvullende zorgverzekering

Onze gewichtsconsulenten & diëtist

Onze gewichtsconsulenten & diëtist

Wij zijn jouw stok achter de deur. Met behulp van effectieve, intensieve begeleiding bereik sneller je doel en dus ook resultaten bij AeroFitt

Met geduld en doorzettingsvermogen is alles mogelijk. Succes komt wanneer je niet het gevoel hebt dat je jezelf te veel beperkt, en je eetpatroon realistisch past bij jouw levensstijl.

Waarom kiezen voor een gewichtsconsulent?

Altijd in controle met de Vytal voedingsapp

Het voedingsplatform VYTAL is dé tool waar onze Personal Trainers, voedingscoaches en gewichtsconsulenten mee werken.

Voor al onze leden is VYTAL GRATIS te gebruiken en ontvang je wanneer je dit wilt een voedingsplan op maat.

Duurzaam je doel bereiken

Wij helpen je graag om jouw voedingspatroon gezonder te maken en jouw persoonlijke doel(en) te behalen met behoud van resultaat. Feel Good, Eat Better.
 

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering de consulten van de BGN gewichtsconsulent.

Verantwoord afvallen

Een gezonder gewicht ligt binnen handbereik, met het Personal Coaching lidmaatschap van AeroFitt.

Versterk jouw lichaam

Wil je je lijf krachtig en strakker maken? We geven je altijd een beweegplan op maat. Met een Personal Trainer, als je motivator, haal je hier nog meer resultaten uit.

Wordt sterk van geest

Jouw grootste bezit, een mentaal en fysiek welzijn, is onze zorg. Bekijk het aanbod in lessen, ontspanningsmogelijkheden en faciliteiten bij AeroFitt.

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het bereiken van een gezond gewicht en een evenwichtig dieet? Dan zijn de gewichtsconsulenten van FeelGoodClub AeroFitt de juiste keuze voor jou.

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Met persoonlijke aandacht en maatwerkprogramma’s helpen zij je bij het stellen van haalbare doelen en het ontwikkelen van gezonde eet- en leefgewoonten.

Ons team van gewichtsconsulenten werkt nauw samen met de fitnessprofessionals van AeroFitt om een ​​compleet programma aan te bieden dat gericht is op het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Zo helpen we je niet alleen inzicht te krijgen in je eetgewoonten, maar bieden we ook praktische tips en oefeningen om je lichaam in goede conditie te houden.

Bij FeelGoodClub AeroFitt zijn we ervan overtuigd dat een gezond lichaam begint met een gezonde geest. Daarom bieden onze gewichtsconsulenten niet alleen voedingsadvies, maar ook emotionele steun en motivatie om je te helpen bij het realiseren van een gezonde levensstijl en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Neem vandaag nog contact op met FeelGoodClub AeroFitt en ontdek hoe onze gewichtsconsulenten je kunnen helpen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Wij begeleiden je graag naar een gezonder en gelukkiger leven.