Afvallen

Personal Training

Personal training bij FeelGoodClub AeroFitt
START ONDER BEGELEIDING VAN ONZE PERSONAL TRAINERS!

Start dan onder begeleiding van één van onze Personal trainers. Wat je doelstelling ook is; afvallen, meer conditie, beter presteren, energieker voelen, minder fysieke en/of mentale klachten.

WIL JIJ ABSOLUTE RESULTAAT GARANTIE?

Start dan onder begeleiding van één van onze personal trainers. Wat je doelstelling ook is; afvallen, meer conditie, beter presteren, energieker voelen, minder fysieke en/of mentale klachten, onze trainers staan ‘24’uur voor je klaar om je te ondersteunen waar jij het nodig hebt!

Zij zullen het beste in je naar boven halen, op weg naar een gezondere leefstijl, met alle voordelen van dien, gegarandeerd!

WAT DOET HET:
  • Effectieve begeleiding
  • Nooit dezelfde training
  • Persoonlijke motivator, coach en inspirator
  • Je bespaart jezelf tijd door effectiviteit
  • 100% resultaat garantie
WAT LEDEN ZEGGEN:

“2 keer per week personal training, doet mijn lichaam erg goed. Door op deze manier te trainen, houd ik mijn lichaam soepel en fit. Wie mij 5 jaar geleden had verteld dat ik 3 keer per week zou sporten met plezier, had ik voor gek verklaard!”

“Ik kan wel zeggen dat Personal Training voor mij een succesformule is geworden, omdat het me scherp houdt, het me motiveert en heeft geholpen uit m’n comfortzone te komen en grensverleggend bezig te zijn om zo meer uit mezelf te halen.”

“Aanvankelijk was ik nogal sceptisch maar gaandeweg veranderde mijn weerstand in een aarzelend enthousiasme. Toen ik 60 jaar was voelde ik mij 74. Inmiddels ben ik 74 en voel ik mij 60 jaar en fit. Dat je de kosten zakelijk kan afboeken is nog een bijkomend voordeel”

Meer informatie?

Afvallen
Bezig met versturen

 

Body Support

Body Support bij FeelGoodClub AeroFitt
JE GAAT NIET ‘OP DIEET’, JE GAAT LEREN WAT ETEN DOET EN WAT GEZONDE VOEDING IS.

Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

DIT ALLES WORDT AFGESTEMD OP JOUW DOELSTELLING EN LEEFPATROON.

Ervaringen

“ Vorig jaar ben ik begonnen met Body Support. Elke week drie uur in de sportzaal met als gevolg dat ik bijna 30 kilo kwijt ben. Ook de centimeters van mijn omvang gaan wekelijks omlaag.

Ik ga me steeds fitter voelen. De menu’s zijn heel verrassend, maaltijden die je in een dieet niet verwacht, echt lekker. Ik ben nu met mijn 2 zoons begonnen aan een hardloopschema. Het gaat steeds makkelijker.”

Wat leden zeggen:

 

Mijn kleding paste niet meer en ik voelde me niet prettig, wat kun je dan gaan doen?

Afvallen. Maar hoe? Zonder een goede combinatie van koolhydraten en eiwitten redt je het niet.

Body Support heeft het allemaal en er is voor iedereen een voedingsschema. Ook voor vegetariërs.

De begeleiding hierbij door Daantje is super! Heb je vragen dan kun je altijd een mail sturen en je krijgt snel een antwoord. Voor mij is het afvallen nog nooit zo makkelijk en smakelijk geweest.

Eindelijk een programma waarbij je normaal kunt eten. Ik heb wel alle portie´s afgewogen, want je neemt snel te veel. Om de 2½ uur eten is echt genieten en ik had geen hongergevoel.

Eerst had ik de Puur en Natuur variant, maar ben overgestapt naar Normaal. Dat paste beter bij me.

Het weekmenu heeft veel variatie met een lijst vervangende producten. Zo zit er altijd wel  iets bij wat je lekker vindt en de hele familie kan er aan mee doen!

Ik ben nu tien weken verder, 7,5 kilo lichter en ik zit zonder al te veel moeite nu al op mijn streefgewicht en al het overtollige vet wat er af moest is er ook af!

De mogelijkheid dit programma te volgen, in combinatie met drie maal per week sporten, kan ik iedereen die er belangstelling voor heeft van harte aanbevelen!

Ria Smit

Meer informatie?

Afvallen
Bezig met versturen

Sportvasten

Sportvasten bij FeelGoodClub AeroFitt
MAAK IN SLECHTS 10 DAGEN DE DUURZAME SWITCH VAN SUIKER NAAR VETVERBRANDING!

Maak in slechts 10 dagen de duurzame switch van suiker- naar vetverbranding en wordt blijvend slanker fitter en vitaler. Geschikt voor iedereen met een goede basisconditie.

WAT DOET HET:
  • Suikers omzetten in energie en meer vet verbranden
  • Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen
  • Vrouwen vallen gemiddeld 2 tot 4 kilogram af in 10 dagen
  • Zoet behoefte verdwijnt
  • Meer conditie en energie
WAT LEDEN ZEGGEN:

“Een serieuze en zware kuur maar met een gegarandeerd resultaat!”

 

Meer informatie?

Afvallen
Bezig met versturen

 

 

AFVALLEN EN VOEDINGSBEGELEIDING BIJ AEROFITT

WAAR VOEL JIJ JE GOED BIJ? WAT GOED VOELT, HOUD JE BETER VOL! 
FeelGoodClub AeroFitt heeft een vernieuwd en vergroot aanbod afslank- en leefstijlprogramma’s. Wat spreekt jou aan?

Op deze pagina vind je een korte uitleg van ons aanbod. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze voedings- en/of leefstijlbegeleiders voor een advies op maat! Zo werken we samen naar de ‘maat’ waar jij je goed bij voelt!

AeroFitt is aangesloten bij:
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland - FeelGoodClub AeroFitt

Meer informatie?

Afvallen
Bezig met versturen