Start vandaag nog en ontvang 50% korting op jouw lidmaatschap tot het nieuwe jaar!

Start vandaag nog en ontvang 50% korting op jouw lidmaatschap tot het nieuwe jaar!

Feel Good, Feel Better!

Je wilt gaan werken aan je gezondheid bij FeelGoodClub AeroFitt

Iedereen die naar de sportschool gaat, komt hier met een reden. Bijvoorbeeld conditie verbeteren, kracht opbouwen of afvallen. In de sportschool trainen niet alleen maar mensen met perfecte lichamen. En voor iedereen was het ooit de eerste keer dat hij of zij kwam trainen, dus voel je welkom bij ons!

Vraag gerust een gratis en vrijblijvende rondleiding aan bij één van onze vestigingen. Onze medewerkers laten je graag alle mogelijkheden zien en adviseren je graag zodat jij jouw doel gaat bereiken!

Wij hebben alles onder één dak om fitter te worden. Trek je sportschoenen en –kleding aan en volg een groepsles, Small Group training of individuele training bij FeelGoodClub AeroFitt.

Je bent er helemaal klaar voor.. Het is nu echt tijd dat de kilo’s er af gaan en je wil jezelf graag energieker voelen!

Bij ons krijg je onder andere een gedetailleerd voedingsplan met behulp van het Vytal Voedingsplatform

Wanneer je vanaf het begin direct een door onze instructeurs samengesteld trainingsschema hebt en je hier aan houdt dan ga je gegarandeerd sneller gespierd worden.

Even opladen, uitrusten, herstellen en ontspannen; even wat ‘me-time’? Genieten van de wellness faciliteiten is dé manier om te ontspannen, zowel voor lichaam als geest.

Altijd de juiste begeleiding

Wanneer je start bij ons zullen wij je wegwijs maken in het centrum en indien gewenst een fitnessplan op maat voor je samenstellen die gebaseerd is op jouw doelstelling(en). Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij één van onze gecertificeerde instructeurs.

+ je betaald geen inschrijfgeld (ter waarde van € 39,95)

Sporten on Demand of volg je favoriete les thuis

Wij willen je via de digitale wegen, blijven helpen te investeren in jouw gezondheid met behulp van online coaching in trainingen en voeding. Op AeroFittLive volg je op eenvoudige en digitale wijze jouw favoriete groepsles en of fitnessles. Op ons platform is er live les aanbod en on demand lesaanbod.

Meer dan een sportschool

We nemen de tijd voor je zodat jij je doelstellingen gaat halen.

20/7 geopend

Bij FeelGoodClub AeroFitt Hengelo en Didam kun je 20 uur per dag, 7 dagen per week komen sporten wanneer jij wilt. We zijn druk bezig om dit ook bij al onze andere vestigingen te realiseren.

Sporten met een persoonlijke key

Op jouw eigen key staat je fitnessprogramma die is samengesteld door onze instructeurs. Wij kunnen je voortgang hiermee monitoren en waar nodig het programma aanpassen zodat jij altijd een uitdagend programma kunt volgen!

Groepslessen. Het ruimste aanbod in de regio.

Wekelijks worden er meer dan 150 lessen gegeven bij FeelGoodClub AeroFitt.

Wat leden zeggen

We zijn trots op de reviews die onze leden aan ons geven

Ik had een burn-out en ging sporten. Ook groepslessen. Door AeroFitt ben ik hier mede boven op gekomen.

Monique uit Duiven

Fijne sportschool, meeste instructeurs kennen de klanten en zijn vriendelijk en benaderbaar. Contact leggen is laagdrempelig en openhartig.

Remco uit Duiven

Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Goede InBody metingen om je progressie te volgen. Dit motiveert en stimuleert om goed bezig te blijven.

Joris uit Hengelo

Vertel ons wat jouw doelstelling is

Vertel ons wat jouw doelstelling is

Dan helpen wij je graag op weg!